Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του κεσύ Ευρυτανίας, προς διευκόλυνση ατόμων με μειωμένη όραση, μπορείτε επιλέγοντας κάποιο κείμενο και πατώντας το ηχείο που εμφανίζεται στην οθόνη σας να το ακούσετε, θα βρείτε επίσης περισσότερες επιλογές πατώντας το εικονίδιο των αμέα

Διημερίδα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για εκπαιδευτικούς και γονείς

Ολοκληρώθηκε η διημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπ/σης Αιτ/νίας, Ευρυτανίας και Λευκάδας  κος Ρισβάς Αθανάσιος, οι  Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας,  ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δ.Ε. Φιλολόγων, η Σύμβουλος Εκπ/σης ΠΕ 70, Δασκάλων Φωκίδας & Ευρυτανίας, η Σύμβουλος Εκπ/σης ΠΕ 60, Νηπιαγωγών Βοιωτίας & Ευρυτανίας και το ΚΕΔΑΣΥ Ευρυτανίας.

Την πρώτη ημέρα, Τρίτη 13/02/2024 ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπ/σης κος Ρισβάς Αθανάσιος, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στο ΚΕΔΑΣΥ Ευρυτανίας πραγματοποίησαν:

α) τετράωρη επιμόρφωση στους Εκπαιδευτικούς, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καρπενησίου και

β) δίωρη επιμόρφωση στους δασκάλους των σχολείων της πόλης.  Το ίδιο απόγευμα πραγματοποιήθηκαν ανοικτή συνάντηση, εισηγήσεις και συζήτηση, στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου με θέμα:

«Ο ρόλος των γονέων στην κατανόηση και την προσαρμογή των παιδιών και

των εφήβων στην εποχή μας»

 

Την δεύτερη ημέρα, Τετάρτη 14/02/2024 πραγματοποιήθηκαν:

α) τετράωρη επιμόρφωση στους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Τμημάτων Ένταξης και Παράλληλης Στήριξης/ Συνεκπαίδευσης και

β) δίωρη επιμόρφωση στους Διευθυντές και τους Συμβούλους Σχολικής Ζωής των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης της πόλης.

Οι εμπειρίες, η συμμετοχή και οι προβληματισμοί που κατέθεσαν όλοι αφήνουν ανοιχτό το πεδίο για νέες δράσεις.

Ευχαριστούμε για την συμβολή τους τους συνδιοργανωτές: τον Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπ/σης κο. Ρισβά Αθανάσιο, την κα Σατρατζέμη Μαρία, Λογοπεδικό στις δομές Ειδικής Αγωγής της πόλης, την κα Λιανού Βασιλική,  Ψυχολόγο στο 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου και τους Διευθυντές του 3ου Δ.Σ. κο Αντωνίου Δημήτρη, του 2ου Δ.Σ. κο Ευθυμίου Ιωάννη και του 2ου Γυμνασίου κο Φλωράκη Ιωάννη (για την φιλοξενία).

Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτικούς, το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό, καθώς και τους γονείς και πολίτες της πόλης για την ενεργή συμμετοχή τους.

Φωτογραφίες

1η ημέρα: Πρωί

  

1η ημέρα: Απόγευμα

 

2η ημέρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Follow by Email
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status
Click to listen highlighted text!