Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του κεσύ Ευρυτανίας, προς διευκόλυνση ατόμων με μειωμένη όραση, μπορείτε επιλέγοντας κάποιο κείμενο και πατώντας το ηχείο που εμφανίζεται στην οθόνη σας να το ακούσετε, θα βρείτε επίσης περισσότερες επιλογές πατώντας το εικονίδιο των αμέα

Ατομα με αυτισμό και σοβαρές παθήσεις: Αίρονται περιορισμοί κυκλοφορίας.


Άτομα με αυτισμό και σοβαρές παθήσεις

 

Αναφορά στα άτομα με αυτισμό έγινε στην Ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών υγείας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου 2020 και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

 

Συγκεκριμένα

Ο κος Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η άθληση, το κολύμπι κ.λ.π. στα άτομα με αυτισμό αλλά και σε όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.λ.π., με την προϋπόθεση να φέρουν μαζί τους σχετική ιατρική βεβαίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω αναφορά έγινε μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε μια συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μητέρα παιδιού με αυτισμό, όπου και ετέθη το θέμα της αναγκαιότητας της άρσης της απαγόρευσης μετακίνησης για τα άτομα με αυτισμό, τα οποία έχουν ιδιαίτερες θεραπευτικές ανάγκες, όπως παραδείγματος χάρη την κολύμβηση.

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Follow by Email
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status
Click to listen highlighted text!