Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του κεσύ Ευρυτανίας, προς διευκόλυνση ατόμων με μειωμένη όραση, μπορείτε επιλέγοντας κάποιο κείμενο και πατώντας το ηχείο που εμφανίζεται στην οθόνη σας να το ακούσετε, θα βρείτε επίσης περισσότερες επιλογές πατώντας το εικονίδιο των αμέα

Παγκόσμια Μέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό


 

Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, καθιερώθηκε το 2007 από τον ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου. Η πρωτοβουλία αυτή, έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων, συμβάλλοντας στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας, εκατοντάδες κτήρια στον πλανήτη φωτίζονται μπλε συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Light Ιt Up Blue» ρίχνοντας έτσι φως στη σκοτεινή πλευρά της απομόνωσης και περιθωριοποίησης που βιώνουν τα άτομα αυτά.

Ας δώσουμε την προσοχή και τον σεβασμό μας σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Ακολουθούν τρία διαφωτιστικά βίντεο που μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς βλέπουν τον κόσμο και πώς βιώνουν την καθημερινότητά τους τα άτομα με αυτισμό…

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Follow by Email
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status
Click to listen highlighted text!